Produkty do redakce zaslalo Komárovo knihkupectví.

Komár je velmi milý člověk, se kterým jsem se seznámil loni na BozaConu a příjemně jsme si popovídali o životě a knihách. Komár totiž vlastní pojízdné knihkupectví, což znamená, že nemá kamenný obchod, ale můžete ho potkat právě na různých conech a festivalech, například Comic Con, Hlídcon, Anime Show a mnoho dalších. Nebo si můžete věci objednat přímo z jeho stránek, což má jednu velkou výhodu. Najdete tam téměř vše s cenou o deset procent nižší než je doporučená. A to se vyplatí zejména při větších nákupech.

Mě tedy nejvíce zaujaly železné modely Metal Earth, které jsem nikde jinde neviděl. Bez jakéhokoli lepidla, pouze s pomocí malých kleštiček lze vyrobit krásně tematické kovové ozdoby. Kromě Iron Mana a Enteprise si doma můžete postavit Železný trůn, raketoplán, Mandaloriana, Darth Vadera, celý hrad z Harryho Pottera, Millennium Falcon, Rudou baštu ze Hry o trůny, Thorův Stormbreaker, TARDIS a mnoho dalších věcí, navíc v barevném i nebarevném provedení.

A pokud máte rádi knihy nebo komiksy, u Komára často najdete něco, co jinde není k sehnání, zejména pokud jde o nové nebo zahraniční tituly. A také některé antikvární kousky. Nezapomínáme ani na deskové hry a RPG, protože to jsou většinou také knihy. Exkluzivně zde najdete i deskovou hru od Kikimora Team, Bulánci: odpočívej v pokojíčku. A o tu si s námi můžete zasoutěžit!

Hra je nesmírně zábavná, zejména pokud si s přáteli nebo sourozenci rádi děláte naschvály. Obsahuje skutečné náboje, které fungují jako počítadla života, a jde v podstatě o zatím nejlepší zpracování Bulánků jako deskové hry. (Někdo by mohl říct, že je dokonce lepší než oficiální druhý díl). Pokud byste chtěli tuto hru vyhrát, stačí přejít do soutěžní sekce na našich webových stránkách, případně jednoduše kliknout sem a jste ve hře.

A pokud chcete zaskočit Komárovi říct, že Killer s Fangorkou pozdravují, případně si nechat poslat nějakou pěknou knížku, skočte na komarovo.cz. Nad tisíc korun máte dopravu zdarma. Pokud posíláte na Slovensko, tak až přes dva tisíce, ale to se u knih stává velmi snadno.