Jste fanoušky „Home Invasion“ filmů? Tak to pro vás máme dobrou zprávu, studio IFC totiž přednedávnem vydalo oficiální trailer na hororový thriller, který ponese název See For Me. Děj se zaměří na sympatickou mladou dívku jménem Sophie, která, navzdory své slepotě, dostane na starost hlídání prostorného domu poblíž lesa. Sophie se však nemusí bát, že by se kvůli svému handicapu dostala do nějakého velkého maléru, v mobilu má totiž speciální aplikaci, která se nazývá See For Me. A jak už je z názvu patrné, jejím účelem je propojit se s určitým dobrovolníkem u počítače, který přes ní radí nevidícím lidem, jak se zachovat. Díky aplikaci se tak onen dobrovolník na čas stane jejich očima. 

Sophie ale neví, že během noci se do domu vloupe skupina mužů, která chce získat obsah místního skrytého sejfu. Může ale jedna nevidící dívka vzdorovat skupince nebezpečných chlapíků? Samozřejmě! Sophie totiž použije výše zmíněnou aplikaci, díky které se propojí s dobrovolnicí Kelly (Jessica Parker Kennedy), armádní veteránkou, co po nocích ráda hraje first person střílečky. Pokud bude chtít Sophie přežít noc, bude se muset řídit každou radou, kterou jí Kelly poskytne. Bude to ale stačit? Zajímává věc je mimo jiné i ta, že role Sophie se ujme Skyler Davenport, což je herečka, jež kdysi protrpěla mrtvici, kvůli které následně přišla o zrak. 

Režii filmu si vzal na starost Randall Okita, o scénář se zas postaral Adam Yorke, pro kterého to bude jeho celovečerní debut. Film se údajně silně inspiroval dalšími „home invasion“ snímky, jmenovitě se jednalo o filmy jako Úkryt, Oni, Funny Games a Hush. Premiéry hrůzného thrilleru se dočkáme 7. 1. 2022.