v půlce příštího měsíce bude uveden zbrusu nový thriller jménem Skincare, ve kterém v hlavní roli uvidíme herečku a režisérku Elizabeth Banks (Ptáci stěhováci). Studio IFC Films už zveřejnilo oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na slavnou a oblíbenou kosmetičku Hope Goldman (Banks), která se chystá ve své kariéře, jež se zabývá krásou, posunout na vyšší úroveň. Její osobní a pracovní život se však ocitne v ohrožení ve chvíli, kdy zjistí, že její konkurent v oboru Angel Vergara (Luis Gerardo Méndez) otevře svůj podnik přímo naproti jejímu obchodu. Hope začne mít podezření, že se někdo pokouší sabotovat její pověst a podnikání. Proto se ještě se svým kamarádem Jordanem (Lewis Pullman) vydává na misi, aby zjistila, kdo přesně se vlastně snaží zničit její život. 

O režii se postaral Austin Peters, který má za sebou především mnohé hudební videoklipy, Skincare bude jeho celovečerním debutem. Pracoval také na scénáři, na kterém se ještě podíleli Sam Freilich a Deering Regan.

Dále se ve snímku objeví herci jako Michaela Jaé Rodriguez, Nathan Fillion, John Billingsley, Medalion Rahimi, Monroe Cline, Lauren Mary Kim, Jason Manuel Olazábal, Georgia Leva a další.

V amerických kinech od 16. 8. 2024, zatím není známo, zda se film podívá i k nám.