Distribuční společnost Kino Lorber se nedávno pochlubila oficiálním trailerem na zajímavě vyhlížející sci-fi drama jménem Skin Deep, v originále Aus meiner Haut. Na upoutávku se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na mladý pár, který tvoří Leyla (Mala Emde) a Tristan (Jonas Dassler). Oba dva se vydávají na vzdálený a tajemný ostrov, na který je pozval jejich kamarád Stella (Edgar Selge). Brzy se ale ukáže, že ostrov není jenom útočištěm před nástrahami každodenního života. Lze na něm dojít k rituálu, během něhož si mohou lidé vyměnit svá těla s někým jiným a vidět tak svět jeho očima. Když tento záhadný obřad podstoupí i Leyla a ocitne se v těle někoho jiného, uvědomí si najednou, že nikdy nebyla šťastnější. Když se ale odmítne vrátit ke svému starému já, celá situace se začne vymykat kontrole. 

O scénář a režii se postaral Alex Schaad, který v minulosti pracoval na dramatu The Love Europe Project (2019). Na scénáři spolu s ním pracoval i Dimitrij Schaad.

Dále hrají Maryam Zaree, Thomas Wodianka, Adam Bousdoukos, Selma Poyraz, Louise von Plessen, Alex Schaad a Katharina Schaad.

Ve vybraných amerických kinech se snímek objeví 9. 2. 2024, tak doufejme, že se eventuálně dostane i k nám.