Když se na internetu objevil první trailer na chystaný seriál She-Hulk od Disney Plus, fanoušci MCU byli přinejmenším rozpolcení. Zatímco někteří se na rozšíření těšili, jiným vadilo nedostatečné CGI, které se zdálo být slabší, než fanoušci očekávali. Vzhledem k tomu, že do oficiálního vydání seriálu zbývá několik měsíců, mnozí doufali, že se jedná pouze o výsledek předčasného renderování a že finální produkt bude mnohem kvalitnější. Inu, zdá se, že tomu tak skutečně je, protože trailer na She-Hulk byl znovu zveřejněn s vylepšeným CGI.

Disney Plus konečně umístil trailer k She-Hulk na svou vlastní službu, přičemž na rozdíl od komprese, která je součástí YouTube, mohou fanoušci vidět záběry v celé jejich náležité kráse. Vizuální efekty použité k přiblížení titulní postavy jako takové vypadají mnohem lépe. Například osvětlení je na pozadí zelené kůže postavy mnohem výraznější, tudíž i realističtější. Ačkoli se to nemusí zdát jako taková bomba, postavě to dodává hloubku a rozměr, který tam jinak předtím nebyl.

Když si uvědomíme, kolik měsíců nám ještě zbývá, než se She-Hulk dostane do Disney Plus, je pravděpodobné, že do té doby bude provedeno ještě více CGI a VFX prací. Proto budeme i nadále sledovat, jak se design She-Hulk zlepšuje a vyvíjí. To by mělo všechny znepokojené fanoušky jistě uklidnit. Samozřejmě si budeme muset počkat na oficiální uvedení seriálu, abychom se to dozvěděli s jistotou.

Přečtěte si také: 7 zbytečných pokračování Disney filmů

V obsazení seriálu se objeví Tatiana Maslany jako Jennifer Walters alias She-Hulk. Po jejím boku se objeví Mark Ruffalo jako Bruce Banner alias Hulk. Tim Roth si také zopakuje svou roli Emila Blonskyho a objeví se také Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry a Jameela Jamil.

Nový MCU seriál She-Hulk bude mít premiéru na Disney Plus 17. 8. 2022.