Před několika týdny konečně padla první klapka dalšího Nezvratného osudu, který ponese název Final Destination: Bloodlines (zhruba Nezvratný osud: Pokrevní linie). A i přestože detaily o hlavní dějové lince se stále drží pod pokličkou, lze bezpečně předpokládat, že snímek se zaměří na novou skupinku nešťastníků, kteří se budou snažit uniknout ze spárů smrti.

A server The Hollywood Reporter nedávno konečně odhalil, na které herce se v šestém díle můžeme těšit, především ale odhalil hlavní hrdinskou trojici.

Tu bude v první řadě tvořit Brec Bassinger, americká herečka, která se například stala hlavní hvězdou seriálu Stargirl (2020).

Dále se k ní připojí devatenáctiletý Teo Briones, jenž si zas zahrál v sériích jako Ratchedová (2020) a Chucky (2021).

Trojici uzavírá Kaitlyn Santa, která se zas objevila v pár epizodách seriálového Flashe (2022). 

Co se týče zbytku obsazení, ve snímku se dále představí Richard Harmon (Prvních 100), Anna Lore (Gotham Knights), Owen Patrick Joyner (Julie and the Phantoms), Max Lloyd-Jones (Válka o planetu opic), Rya Kihlstedt (Obi-Wan Kenobi) a Tinpo Lee (Panství).

Server však nepotvrdil, zda se do šestého dílu vrátí také Tony Todd jakožto tajemný William Bludworth, aby svými znalostmi o Smrti nové hrdiny opět krapet postrašil. Ale uvidíme, třeba se pro něj ve filmu opravdu našlo místo, přičemž produkce to jen nechce vyzradit.

Producent Craig Perry každopádně fanoušky franšízy ujistil, že další Nezvratný osud bude další mimořádnou lahůdkou pro všechny morbidně zvědavé diváky. 

Režii si tentokrát vzali pod palec Zach Lipovsky a Adam B. Stein, tvůrci zábavného sci-fi thrilleru Město podivínů (2018).

O scénář se postarali Guy Busick (Krvavá nevěsta, Vřískot 6) a Lori Evans Taylor (Bed Rest), pomáhat jim měl i Jon Watts, režisér všech tří filmů o Spider-Manovi s Tomem Hollandem.

Snímek dorazí někdy během příštího roku.