Během Netflix akce Geeked Week 2022 jsme se dočkali vůbec prvního oficiálního klipu na seriál Wednesday, který se zaměří stejnojmennou členku slavné Addamsovy rodiny. Sympaticky depresivní mladou dívku si v seriálu, na němž se z velké části podílel i Tim Burton, ztvární herečka Jenna Ortega, vycházející americká hvězda, která na začátku roku zazářila v pátém díle Vřískotu.

Samozřejmě se k ní ale připojí i další ikoničtí členové jedné z nejslavnějších rodin v historii kinematografie. A díky serveru Vanity Fair si je konečně můžeme pořádně prohlédnout na nových fotkách, které najdete níže. Na nich se nám tak představuje Catherine Zeta-Jones jako Morticia Addams, Luis Guzmán jako Gomez Addams a Isaac Ordonez jako Pugsley, mladší bratr Wednesday.

Už nějakou dobu také víme, o čem přesně by měl seriál vyprávět. Podíváme do doby, kdy již dospívající Wednesday byla studentkou na akademii Nevermore. Následně v sobě začne objevovat mocné nadpřirozené schopnosti, které se musí naučit ovládat, aby mohla zhatit plány jakési monstrózní síle, jež v místním městečku vraždí lidi. Zároveň také bude muset rozlousknout podivnou záhadu, do které se před 25 lety zapletli oba její rodiče. Do toho všeho se ještě musí potýkat s komplikovanými studentskými vztahy, kterým sama příliš dobře nerozumí.

V seriálu se má objevit také Christina Ricci, která si Wednesday zahrála v obou dvou filmech Addamsovy rodiny od Barryho Sonnenfelda. Zatím však není známo, koho přesně má v nadcházející sérii ztvárnit. Možná nějakou starší verzi Wednesday z jiné dimenze?

Tvůrci seriálu jsou Alfred Gough a Miles Millar, oba dva například stojí za scénářem k akčním komediím Tentokrát na východě a Rytíři ze Šanghaje. Jelikož v celém projektu má ruku i výše zmíněný Tim Burton, snad se opravdu máme na co těšit. První pořádné fotky od Vanity Fair každopádně většinou nasvědčují tomu, že plnohodnotný trailer už musí být za dveřmi.

Co na novou podobu slavné rodinky říkáte?