Fanoušci anime na letošním TUDUM od Netflixu netrpělivě čekali na další informace ohledně filmového anime ze série Seven Deadly Sins. Ten ponese podtitul Grudge of Edinburgh a půjde teprve o první část, nejspíše ze dvou.

Jenže reakce jsou velmi rozporuplné. Poměr palců nahoru a dolů je téměř 1 ku 1. Fanoušci si většinou stěžují na novou 3D animaci a nezajímavý příběh. O kvalitě se ale rozhodne až 20. prosince, kdy vyjde první část tohoto filmu na Netflixu.

Příběh se bude odehrávat mezi druhým Netflix filmem, který vyšel minulý rok, a manga příběhem Four Knights of the Apocalypse. Tento zcela nový příběh bude zaměřen na Tristana, který po útoku neznámé armády opustí hrad svého otce a vydá se na dobrodružství.

Nová upoutávka láká na jeho střetnutí s vílami a obry, kteří by mu měli zcela změnit život. Zároveň v upoutávce můžeme vidět Meliodase, Elizabeth a Bana.

Animaci má na starosti Alfred Imageworks a Marvy Jack. Příběh z pera Rintara Ikedy zrežíruje Bob Shirahata pod dohledem Noriyukiho Abedy.