Ke konci minulého měsíce Netflix konečně vypustil první trailer na šestou řadu slavného britského seriálu Černé zrcadlo. A už se k nám také konečně dostaly nějaké bližší detaily o tom, na co se vlastně můžeme těšit.

V první řadě jsme se díky serveru Entertainment Weekly dozvěděli, že šestá řada bude mít tentokrát 5 epizod. Server taktéž odhalil nejenom jejich názvy, ale ke každé z nich také kratičký popis. Tak se na ně podíváme… 

JOAN IS AWFUL

Příběh se zaměří na zcela normální a prostou ženu, která jednoho dne s šokem zjistí, že globální streamovací platforma vypustila ven televizní seriál, jenž je adaptací jejího života. V onom seriálu ji navíc ztvárňuje hollywoodská sexbomba Salma Hayek.

Dále hrají: Annie Murphy, Michael Cera, Rob Delaney, Ben Barnes a Himesh Patel.

Režie: Ally Pankiw (Veliká, Na pohodu).

LOCH HENRY

Mladý pár se vydává do ospalého skotského městečka, aby zde mohl natáčet noblesní přírodovědný dokument. Zaujme je ale jakási místní legenda, která zahrnuje šokující události z minulosti.

Hrají: Samuel Blenkin, Myha'la Herrold, Daniel Portman, John Hannah a Monica Dolan

Režie: Sam Miller (Luther, Daredevil).

BEYOND THE SEA

Příběh se bude odehrávat v alternativním roce 1969, ve kterém se dva muži na nebezpečné misi potýkají s následky nepředstavitelné tragédie. Jenom připomeneme, že v roce 1969 přistáli Američané na Měsíci.

Hrají: Aaron Paul, Josh Hartnett, Kate Mara, Auden Thornton a Rory Culkin.

Režie: John Crowley (Intermission, Stehlík).

MAZEY DAY

Ustaraná vycházející filmová hvězda, kterou neustále pronásledují paparazziové, se snaží vyrovnat s následky incidentu, jenž zahrnuje ujetí od dopravní nehody.

Hrají: Zazie Beetz, Clara Rugaard a Danny Ramirez.

Režie: Uta Briesewitz (Stranger Things, Westworld).

DEMON 79

Příběh se bude odehrávat v severní Anglii v roce 1979, kde je pokorné prodavačce řečeno, že musí spáchat hrozné činy, aby zabránila katastrofě.

Hrají: Anjana Vasan, Paapa Essiedu, Katherine Rose Morley a David Shields.

Režie: Toby Haynes (Sherlock, Andor). 

Scénář ke všem epizodám napsal tvůrce seriálu Charlie Brooker, na psaní dílu Demon 79 se ale ještě podílela Bisha K. Ali, která stála za vznikem série Ms. Marvel (2022).

Netflix také láká na to, že se můžeme těšit na tu ,,nejvíce nepředvídatelnou, nezařaditelnou a nečekanou řadu.“ Necháme se každopádně překvapit, co přesně to bude vlastně znamenat. Níže se ještě můžete podívat na další vydané fotky.

Šestá řada bude na Netflixu premiérovat někdy během června/júna.