Na konci měsíce se na službě Apple TV+ objeví zajímavě vyhlížející španělská série jménem You Would Do It Too, která bude divákům pokládat následující otázku: Zatajili byste pravdu, aby spravedlnosti bylo učiněno zadost? Streamovací služba už zveřejnila oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

V autobuse poblíž Barcelony dojde k ozbrojené loupeži, která však vyústí v nečekaný konec. A to ve smrt tří lupičů. Každý z šesti svědků začne tvrdit to samé: zachránil je tajemný zahalený muž, který zloduchy zabil. Nikdo ho však nebyl schopen identifikovat. Problém je však ten, že jejich vyprávění není konzistentní s časovou osou celé události. Detektivové a bývalí milenci se proto vydávají na misi, aby co nejdříve odhalili pravdu. Tajemný krimi thriller v podobě seriálu ze Španělska? Sem s tím. 

Showrunnery a hlavními scenáristy se stali Jordi Vallejo (Nevina) a David Victori (Holky z červeného gauče). Druhý zmíněný se ještě spolu s Víctorem Cuadradem postaral o režii jednotlivých epizod.

V sérii si zahrají herci jako Ana Polvorosa, Michelle Jenner, Pablo Molinero a José Manuel Poga.

Služba Apple TV+ sérii uvede 30. 10. 2024.