Už letos na konci jara se na HBO Max dočkáme zcela nového romantického seriálu s nádechem sci-fi, který ponese název The Time Traveler´s Wife. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na manželský pár, který tvoří Claire (Rose Leslie) a Henry (Theo James). Oba dva jsou do sebe hluboce zamilovaní, nicméně zároveň se musí smířit s faktem, že od sebe budou několikrát odloučeni. Henry totiž může cestovat v čase. Ale rozhodně nejde o žádné superhrdinské schopnosti, jeho cesty jsou nedobrovolné. Má v sobě totiž extrémně vzácnou genetickou anomálii, díky které se různě přesouvá jak do budoucnosti, tak i do minulosti. To samozřejmě zní na hodně nestabilní vztah. Ovšem Claire Henryho natolik miluje, že se snaží na tento nevyzpytatelný život zvyknout. 

Seriál bude adaptací stejnojmenné knihy americké autorky Audrey Niffenegger, která ji napsala v roce 2003. A pokud vám celý tento námět přijde velice povědomý, tak je to možná z toho důvodu, že v minulosti na knihu už jedna adaptace vznikla, tentokrát však filmová. Ta vznikla v roce 2009, přičemž oficiální název zněl Zakletý v čase. Role obou manželů ztvárnili herci Eric Bana a Rachel McAdams. Snímek sice v kinech vydělal slušné peníze, nicméně u kritiků a diváků příliš nezabodoval. Nadcházející seriál tak bude dalším pokusem o to, aby se původní předloha konečně dočkala nějakého pořádnějšího a důstojnějšího zadaptování. Povede se mu to? To se budeme muset nechat překvapit. 

Showrunnerem a hlavním scénáristou je britský filmař Steven Moffat, který především proslul za tvorbu seriálů jako Doctor Who a Sherlock. O režii všech šesti epizod se postaral David Nutter, který je režisérským veteránem ze seriálu Hra o trůny. Mezi další výkonné producenty patří například Sue Vertue, Brian Minchin a Joseph E. Iberti.

Oficiální premiéra je stanovená na květen/máj 2022.