Před několika dny byly zveřejněny první fotky z nadcházejícího seriálu o legendárních Sex Pistols, který ponese název Pistol. Tudíž bylo jasné, že vůbec první trailer je již za dveřmi. A přesně na ten se můžete podívat výše. Přijde vám něčím zvláštní? Ano, zdá se, že trailer má záměrně sedmdesátkovou podobu, aby měl ten správný a odpovídající říz. Necháme se proto překvapit, zda se s podobným stylem nevytasí i plnohodnotný trailer, by k nám měl dorazit v následujících týdnech. Šestidílný seriál tak bude zachycovat příběh legendární punk-rockové skupiny, která zapříčinila revoluci v hudbě nejen v Londýně, ale následně i ve zbytku světa. Poběží na televizní stanici FX, přičemž bude založená na pamětích kytaristy Steva Jonese jménem Lonely Boy: Tales From a Sex Pistol.

Toby Wallace si zahraje Jonese, přičemž zároveň by se tak měl ujmou i role hlavního protagonisty seriálu. Dále uvidíme Ansona Boona jako Johna Lydona, Christiana Leese jako Glena Matlocka, Louise Partridge jako Sida Viciouse a Jacoba Slatera jako Paula Cooka. Tím to však nekončí. Uvidíme také Maisie Williams (Arya Stark ze Hry o trůny) jako punkovou ikonu Jordan, Thomas Brodie- Sangstera jako manažera Pistols Malcolma McLarena a Talulah Riley jako McLarenovu partnerku a světoznámou módní návrhářku Vivienne Westwood.

Režie se ujal legendární britský filmař Danny Boyle, který by se tak se seriálem mohl vrátit ke stylu, jenž použil u svého legendárního Trainspottingu. Scénář však zpracoval Craig Pearce, který je zároveň i showrunnerem. Pearce se taktéž podílel na tvorbě scénáře k nadcházejícímu životopisnému snímku Elvis, který si posvítí na život Elvise Presleyho.

Oficiální premiéra seriálu je stanovená na 31. 5. 2022