Na začátku jara uvedl Netflix seriál Gentlemani, stylovou gangsterku od slavného britského filmaře Guye Ritchieho, ve které v hlavní roli zazářil Theo James. Kdo se považuje za fandu Ritchieho filmografie a jeho charakteristického stylu (pokud tedy zrovna netočí něco vážnějšího), seriál by si rozhodně neměl nechat ujít.

A jelikož měl po vydání opravdu skvělou sledovanost, nemluvě také o pozitivních reakcí od kritiků a diváků, asi nikoho nepřekvapí informace, že streamovací gigant se rozhodl seriál obnovit i pro druhou řadu. Natáčení by mělo začít někdy během roku 2025.

Do druhé řady se tak opět vrátí zmíněný Theo James jako Eddie Horniman, dále hlásí návrat i Kaya Scodelario jako Susie Glass a Daniel Ings jako Freddy Horniman. Kdo další se ještě ve druhé sezóně objeví, zatím není známo. 

První sezóna se zaměřila na výše zmíněného Eddieho, který po svém zesnulém a bohatém otci zdědí šlechtické sídlo, to je však zástěrkou pro milionový byznys s marihuanou. Ve druhé sezóně budou Eddie a Susie stát v čele obrovského drogového impéria, které se však nachází ve světě krvežíznivých rivalů.

Guy Ritchie je hlavním tvůrcem a scenáristou, scénář napsal spolu s Matthewem Readem (Sword of Vengeance).

Ritchie se také postaral o režii prvních dvou dílů z osmi. Mezi další režiséry patří ještě David Caffrey (Krádež legendy), Eran Creevy (Srážka) a Nima Nourizadeh (Shifty).

Dále hrají Giancarlo Esposito, Vinnie Jones, Joely Richardson, Daniel Ings, Peter Serafinowicz a Guy Robbins.

Datum premiéry zatím druhá řada nemá.