Krásný Star Wars day! Rád bych psal o tomhle svátku, ale čeká se, že vám sdělím, co tento týden dělají Na tahu, tak se budu věnovat tomu no... Na tahu štětcem, Mass Effect oneshot a Lamy na tahu! 

STŘEDA - NA TAHU ŠTĚTCEM (STAR WARS SPECIÁL)

Máme tu první středu v měsíci a to znamená, že vás svým malířským uměním pobaví Flowee s Kubou. Oba dva se snaží tvářit, že umí malovat, tuto činnost doplňují životními moudry a přesně tím cringe humorem, který od nich znáte z Věčných duší. Zároveň na těchto streamech malují čárance jako odměny pro diváky a občas dojde i na nějaký ten voice acting či skutečně příšerný zpěv.

Tento Štětec bude navíc tématický - vzhledem k dnešnímu svátku bude mít i zítřejší vysílání Star Wars téma. Začínáme na Twitchi od 20:00!

ČTVRTEK - MASS EFFECT ONESHOT

Ve čtvrtek by nás běžně čekala další epizoda Věčných Duší, ale náčelník je pryč, takže nás čeká náhradní program. Vzhledem k blížícímu se vydání remasteru celé trilogie Mass Effect, se bude hrát dobrodružství právě z tohoto světa. Vedení příběhu se ujme Endy a vězte, že pokud jste tuto legendární sérii ještě nehráli, spoilerů se bát nemusíte. DM Endoslav slíbil, že se jich pokusí vyvarovat.

Tohoto dobrodružství se zúčastní také dva hosté. Jedním z nich bude Wrii, kterou znáte zejména z Indiana. Jméno druhého hosta se dozvíte v průběhu týdne, nejpozději ovšem ve čtvrtek v 18:00. To je totiž přesný čas, kdy oneshot poběží na Twitchi, Youtube a i zde na stránkách Nerdfixu.

Takhle vypadal poslední oneshot podle PC hry

SOBOTA - LAMY NA TAHU

Sobotní Lamy má tento týden na starost Robo, který se rozhodl, že si zahraje oblíbenou hru založenou na DnD systému - Baldur's Gate 3. Tato hra je stále ještě v early accessu, ale krásně v ní funguje CO-OP mód, což by byla škoda nevyužít. Z tohoto důvody se kromě Roba můžete také těšit na další hosty!

Společně se do hraní ponoří v sobotu od 18:00 na Twitchi!

Preview hry Baldur's Gate 3 od Wrii

MOUDRO PRO TENTO TÝDEN

VÁNOCE JSOU FAJN... VELIKONOCE TAKY... ALE NEJDŮLEŽITĚJŠÍ SVÁTEK Z CELÉHO ROKU JE DNES - STAR WARS DAY. PROTO MYSLETE NA SVÉ NEJBLIŽŠÍ A NAPIŠTE JIM: MÁM TĚ RÁD/A, PUSŤ SI DNES STAR WARS! 

KUBA Z NA TAHU