Michael Felker vynikl především jako střihač pro filmařské duo Justin Benson a Aaron Moorhead, jejichž tvorba se skládá z unikátních sci-fi thrillerů a i hororů. Nyní to Felker poprvé zkouší v roli režiséra celovečerního filmu, u něhož jsou oba zmínění filmaři upsáni jako producenti. Těšit se tak můžeme na nízkorozpočtový sci-fi thriller jménem Things Will Be Different, který vydá studio Magnet Releasing. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na Josepha (Adam David Thompson) a Sidney (Riley Dandy), dva sourozence, kteří se setkají v místní restauraci po málem nevydařené loupeži. Aby unikli policii, zamíří na opuštěný statek, který je přenese do jiného časového období. Když se ale posléze rozhodnou vrátit se zpět do přítomnosti, neznámá metafyzická síla je zastaví. A dokud neudělají to, co se jim řekne, tak nikam nepůjdou. Následující události budou ohýbat nejenom silami časoprostoru, ale i rodinnými pouty mezi oběma sourozenci. A to až za hranice důvěry a odpuštění. 

Film zatím nemá vůbec špatné recenze, pro milovníky komorních a možná i náročnějších sci-fi kousků by to tudíž mohlo být ideální. Michael Felker se postaral jak o scénář, tak i o režii. Jak již bylo řečeno, bude se jednat o jeho celovečerní režijní debut.

Dále si ve snímku zahrají herci jako Chloe Skoczen, Justin Benson, Sarah Bolger a Jori Felker.

Snímek bude uveden na VOD 4. 10. 2024.