V příštím roce se můžeme těšit na komorní gangsterku, kterou si vzal na starost oscarový scénárista Graham Moore. Ta ponese název The Outfit, přičemž na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na nesmírně talentovaného krejčího jménem Leonard (Mark Rylance), který se kvůli jisté tragédii rozhodne přestěhovat se z Londýna do Chicaga. Tam se svou prací započne znovu, ale jelikož se jedná o opravdového mistra, jehož obleky mají prvotřídní kvalitu, mnoho zákazníků si jeho služby nemůže dovolit. Až na jednu určitou skupinku lidí. A těmi jsou místní mafiánské gangy. 

Gangsteři se tak pro Leonarda stanou jeho hlavními zákazníky, z čehož se rozhodně stane dost riskantní záležitost. Leonard však není žádný hlupák. Moc dobře ví, s kým jedná. Proto se vždy pokusí vyhovět jakémukoliv přání místních gangů, aniž by kladl otázky. A zprvu se zdá, že by vše mohlo fungovat. Spoluprací s gangstery si Leonard vydělává dost peněz, přičemž si dává pozor, aby nebyl zatáhnut do jejich špinavé hry. To se ale brzy změní. Jednu noc totiž k němu přijde neočekávaná návštěva v podobě mafiánů, kteří budou chtít po Leonardovi něco ukrýt. Problém je ovšem ten, že si pro to jdou ještě další gangy, kterým bude jedno, koho přitom budou muset odprásknout. Leonard se z téhle šlamastiky už jen tak nevyvleče. 

The Outfit bude Moorovým režijním debutem, tak uvidíme, zda se bude jednat o zdařilý začátek jeho režisérské cesty. I přestože americký filmař na svém kontě příliš filmů nemá, v roce 2015 vyhrál Oscara za Nejlepší adaptovaný scénář za film Kód Enigmy. Kromě Marka Rylance se ve filmu ještě objeví herci jako Zoey Deutch, Johnny Flynn, Dylan O´Brien, Nikki Amuka-Bird, Simon Russell Beale a mnozí další. Premiéry filmu se dočkáme 25. 2. 2022.