Téměř před rokem jsme se dočkali televizní satiry jménem Death to 2020, jež humornou formou shrnula veškeré události, které se odehrály v USA během roku 2020. Prostor proto dostala nejenom pandemie koronaviru, ale také třeba prezidentské volby. Krátký parodický „dokument“ zaznamenal na Netflixu dostatečně velký úspěch na to, aby vznikla i určitá forma pokračování. A to se přirozeně bude týkat letošního roku. Nadcházející druhý díl Death to 2021 proto láká na svůj oficiální teaser trailer, na který se můžete podívat výše. 

V teaseru se dočkáme Diane Morgan, která si opět zahraje „průměrnou britskou občanku“. A zdá se, že koronavirus bude i nadále ústředním tématem, kterého se film bude držet. Ovšem nemůžeme říct, že by to bylo nějaké překvapení, obzvlášť nyní na podzim, kdy čísla nakažených zase enormně rostou. Morgan však nebude jedinou herečkou, která si svou roli zopakuje, do pokračování se ještě vrátí herci jako Hugh Grant, Tracey Ullman, Samson Kayo, Joe KeeryCristin Milioti, která si se vší pravděpodobností opět zahraje postavu mladé a hloupoučké zbohatlice. Ovšem z řad hollywoodských hvězd se však dočkáme i nováčků, mezi ně bude například patřit Lucy Liu, William Jackson Harper, Stockard Channing a Nick Mohammed. 

O druhý díl se opět postaral britský filmař Charlie Brooker, který se především proslavil vytvořením parádního seriálu Černé zrcadlo. Možná jste si všimli, že o Černém zrcadlu se už dlouho nevyskytla žádná informace, která by indikovala, zda se dočkáme šesté série. Brooker ale kdysi řekl, že momentální situace s koronavirem je v podstatě jedna velká a dlouhá epizoda Černého zrcadla. Druhého dílu bychom se měli dočkat 27. 12. 2021.