Ještě letos na podzim během října by mělo začít natáčení psychologického sci-fi thrilleru jménem Head Games, ve kterém si zahrají sympatické hvězdy Samuel L. Jackson (Argylle: Tajný agent) a Henry Golding (The Ministry of Ungentlemanly Warfare).

Hlavní dějová linie by se měla točit kolem Jacoba (Golding), špiona se specializací na korporátní firmy, na kterého čeká nový úkol. Začne se vydávat za šéfkuchaře, aby mohl proniknout do soukromé vily, která patří Grahamovi (Jackson), zakladateli průkopnické neuroprotetické společnosti. Zde bude muset přijít na způsob, jak ukrást Grahamův přelomový nový vynález. Následně ale zjistí, že nic není takové, jak se na první pohled zdá. 

Podle tvůrců budou jednotlivé postavy představovat jakousi metaforu pro naši dnešní kulturu, stejně tak by měly být i předzvěstí toho, co má v budoucnu přijít. Dále máme čekat příběh s dobrým tempem, který posouvá hranice toho, co vnímáme jako realitu. A co by se nakonec před našima očima mohlo stát fikcí. Ať už to znamená cokoliv, snad tam toho o ději prozradí víc nějaký ten oficiální trailer.

O režii se každopádně postará Anthony Mandler, tvůrce celé řady hudebních videoklip, který natočil drama Monster (2018) a western Obležený (2023).

O scénář se postaral Colin Liddle, který například psal pro seriál Penny Dreadful: Město andělů (2020). Snímek zatím nemá oficiální datum premiéry.