Aaron Eckhart se stane hlavní hvězdou nadcházejícího thrilleru jménem Rumble Through the Dark, který bude vycházet z knihy The Fighter (neplést si s filmem z roku 2010 s Christianem Balem) od spisovatele a scenáristy Michaela Farrise Smitha. Na světě už máme také oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Děj se bude odehrávat v americkém státě Mississippi, kde se hlavním hrdinou stává Jack Boucher, tvrďák, který kdysi býval velice schopným zápasníkem v kleci. Ten se momentálně nachází v pořádných dluzích, kvůli kterým může ztratit rodinný dům své umírající pěstounské matky. Samozřejmě pro něj ale existuje spolehlivý způsob, jak se rychle dostat k penězům. Musí začít opět zápasit. 

Podle traileru se zdá, že ho do toho žene i postava jménem Big Momma Sweet (Marianne Jean-Baptiste), jež se zdá být jakousi mafiánkou, které Jack dluží peníze. Do jeho života posléze vstoupí tajemná mladá žena jménem Annette (Bella Thorne), která se stane Jackovou spojenkyní.

Co je ale zač a jaké přesně má úmysly, je prozatím ve hvězdách. Jack se proto vrací do klecových turnajů, kde se skrze jednotlivé zápasy pokusí vydělat co nejvíce peněz. 

O režii se postarali bratři Graham a Parker Phillipsovi, kteří nám například nadělili mysteriózní krimi The Bygone (2019). Scénář zpracoval sám autor původní předlohy, tedy Michael Farris Smith, který taktéž naspal nadcházející thriller Desperation Road s Melem Gibsonem.

Dále se ve snímku představí herci jako Ritchie Coster, Virginia Newcomb, Derek Russo, Joe Hursley, Liz Fenning, Ritchie Montgomery, Devyn Sandidge a Susan McPhail.

Snímek dorazí na VOD již 10. 11. 2023.