Studio Gravitas Ventures vydalo zcela nový trailer na nadcházející romantický film z období druhé světové války, který ponese název I´ll Find You. Podívat se na něj můžete výše. Mnohými je film popisován jako moderní pojetí známého shakespearovského příběhu o Romeovi a Julii. Děj se tak zaměří na dva milence, Roberta (Leo Suter) a Rachel (Adelaide Clemens). Robert je vynikajícím operním zpěvákem, který jako malý zaujal Benno Mosera (Stellan Skarsgård), známou operní hvězdu, přičemž ten ho následně vezme pod svá ochranná křídla. Rachel je zas talentovaná houslistka, přičemž nedlouho po jejich seznámí se do sebe oba dva zamilují. 

Má to ale jeden dost zásadní háček. Robert je katolík a Rachel židovka, tudíž se oba dva obávají toho, že jejich rodiny by onen láskyplný vztah nepřijaly. I tak se ale spolu snaží trávit co nejvíce chvil. Jejich romantický vztah ale naruší nacistická invaze do Polska. Rachel a její rodina je následně nacisty přesunuta do Německa na neznámé místo. Robert to ale nehodlá nechat jen tak. Sám se proto vydává do jádra Třetí říše, aby svou lásku našel. Ukáže se ale, že to nebude vůbec jednoduchý úkol. Pomoci mu může jeho mentor Benno Moser, ovšem pod jednou podmínkou – musí se svým zpěvem vystoupit na řadě operních vystoupení pro nacisty, přičemž na jednom z nich by se mohl objevit i sám Hitler. Je to ale nejlepší způsob, jak by mohl Rachel nakonec najít. 

Režie se ujala Martha Coolidge, která je zodpovědná za celou řadu romantických komedií, například Tanec na vlnách, Princ a já a Holky v balíku. Scénář si vzal na starost David S. Ward, ten je například zodpovědný za scénář k legendárnímu snímku George Roye Hilla Podraz z roku 1973. Oficiální premiéra je stanovená na 25. 2. 2022.