Americká herečka Brittany Snow, kterou můžeme znát z titulů jako Hairspray (2007), Ladíme! (2012) a X (2022), si poprvé vyzkoušela práci režisérky a scenáristky celovečerního filmu. Už brzy tak uvede svůj debut v podobě snímku Parachute, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Jednou z hlavních postav se stává Riley (Courtney Eaton), zábavná a mladá žena plná energie, která se ale potýká s poruchou příjmu potravy. A pak jde zde Ethan (Thomas Mann), kdysi nadějný muzikant, kterému třicítka klepe na dveře. A jak se asi dalo čekat, mezi oběma hrdiny následně přeskočí jiskra. Pro Ethana jsou všechny Rileyiny vady krásné, proto jí chce pomoci vidět se tak, jak ji vidí on sám. Riley je zas okouzlená Ethanovým talentem a jeho nezištností. Vznětlivé osobní problémy ale budou pro jejich vztah představovat značnou výzvu. 

Brittany Snow se postarala jak o režii, tak i o scénář, na němž ještě pracovala Becca Gleason (Léto, kdy jsem zkrásněla).

Dále se ve snímku objeví herci jako Kid Cudi, Francesca Reale, Gina Rodriguez, Joel McHale, Kathryn Gallagher, Jennifer Westfeldt, Owen Thiele, Lukas Gage a i Dave Bautista.

Do vybraných amerických kin se snímek podívá 5. 4. 2024, k nám by se snad měl dostat o nějaký čas později.