Na začátku podzimu minulého roku jsme se měli dočkat nového romantického dramatu jménem Rivalové, které natočil Luca Guadagnino, tvůrce vynikajícího a oscarového snímku Dej mi své jméno (2017). V půlce léta ale začala stávka herců, kvůli které nemohly hvězdy z filmu nic propagovat. Proto se film odložil až na rok 2024. Premiéra je od nás ještě daleko, ale snímek se nedávno připomněl novým oficiálním plakátem, který si můžete prohlédnout níže.

Hlavní postavou filmu se stává Tashi Duncan (Zendaya), nadějná mladá tenistka, která má před sebou velice slibnou kariéru ve světě sportu. Následně se do ní zakoukají Art (Mike Faist) a Patrick (Josh O'Connor), další dva mladí tenisté, kteří se nechali krásou a dovednostmi Tashi vyloženě okouzlit. Jak ale roky plynou, Tashinina zlatá éra ve světě tenisu rázem dospěje ke svému konci. Jistou záchranou ale může být nadcházející grandslamový turnaj. 

Guadagnino v posledních letech také natočil remake slavného hororu Suspiria (2018) a romantickou road-movie Do morku kostí (2022). Scénář k Rivalům sepsal Justin Kuritzkes.

Dále se mají ve snímku objevit herci jako Jake Jensen, Faith Fay, A.J. Lister, Scottie DiGiacomo, Sid Jarvis, Charles Massey, Keanu Ham a Andre Gadbois.

Do našich kin snímek dorazí 25. 4. 2024.