Někdy v budoucnu se dočkáme nového krimi thrilleru s názvem RIP, ve kterém v hlavních rolích uvidíme Matta Damona (Oppenheimer) a Bena Afflecka (Hypnotik). Oba dva pánové už mnoho let tvoří herecké a i scenáristické duo, které například napsalo skvělé filmy jako Dobrý Will Hunting (1997) a Poslední souboj (2021).

U výše zmíněného thrilleru jsou však upsáni pouze jako herci a producenti, na výrobu tak bude dohlížet jejich společnost Artists Equity, kterou oba dva založili v roce 2022. Nějaký čas ale bylo otázkou, kdo se vlastně postará o distribuci.

A nyní server Deadline přišel s odpovědí. Snímek nakonec uvede Netflix, což není moc překvapivé, protože Damon a Affleck pro streamovacího giganta připravují i thriller jménem Animals. Natáčení filmu RIP by každopádně mělo začít někdy během letošního podzimu. 

Bohužel pořád nevíme, o čem přesně film vlastně bude. Deadline každopádně uvádí, že Matt Damon četl scénář jako první, přičemž ho naprosto ohromil. Následně ho poslal i Affleckovi, který s ním byl zřejmě také velice spokojen, tudíž jakmile byl i on na palubě, výroba filmu mohla začít.

Za scénářem každopádně stojí Joe Carnahan, který se postará i o režii, námět vymyslel spolu s Michaelem McGralem (Kriminálka Miami), jenž bude jedním z koproducentů. Carnahan zrežíroval známé tituly jako Sejmi eso (2006), A-Team: Poslední mise (2010) nebo Mezi vlky (2011).

Než začne hlavní část produkce, mohli bychom se také dozvědět, kdo všechno se ke dvěma výše zmíněným hercům vlastně připojí.