Legendární Zorro mstitel patří mezi nejstarší hrdiny v historii kinematografie. Vůbec první snímek o maskovaném šermíři totiž vyšel už v roce 1920, kde Dona Diega de la Vegu ztvárnil Douglas Fairbanks. Následně na to se Zorro dočkal hned několika dalších filmových zpracování. Většina z nás je ale pravděpodobně nejlépe obeznámená s verzí z roku 1998 od Martina Campbella, která nesla název Zorro: Tajemná tvář. Hlavní roli v ní ztvárnil Antonio Banderas, který se k Zorrovi dostal díky svému dobrému příteli a spolupracovníkovi Robertu Rodriguezovi. Původně to totiž měl být právě Robert Rodriguez, který měl známý snímek natočit, nakonec ale od projektu vycouval. Jak se ale zdá, slavný režisér se k maskovanému hrdinovi hodlá opět vrátit. Tentokrát v podobě zcela nového seriálu, který si na maskovaného hrdinu posvítí s trochu jinačím světlem. 

V připravovaném seriálu totiž Zorra ztvární žena. O samotném příběhu zatím jenom víme to, že bude vyprávět o mladé dívce z Jižní Ameriky, která se vydá na cestu za odpověďmi o tom, kdo stojí za vraždou jejího otce. V rámci své cesty se následně stane členkou tajemné společnosti, kde začne používat přezdívku Zorro. Seriál by měla zrežírovat Rodriguezova sestra Rebecca, která se například podílela na tvorbě seriálu Doom Patrol z roku 2019. Robert Rodriguez se zas má chopit otěží scénáristy. Nutno také dodat, že seriál je v přípravě už nějakou dobu, přičemž během let vystřídal hned několik filmařů, kteří ho měli zpracovat. Zdá se ale, že seriál už definitivně zůstane v rukou Rodriguezovy rodiny. 

Oba dva sourozenci se ale ještě dočkají pomoci od filmaře Seana Tretta, seriálového scénáristy, který se podílel na tvorbě projektů jako 12 opic a Zákon gangu: Mayové. Společně tak budou tvořit jedno velké trio showrunnerů. Zatím není známo, kdy přesně se seriálu dočkáme, stejně tak ani nevíme, kdo se ujme hlavní role. Sám Rodriguez však není v seriálovém světě žádným nováčkem. Je například jedním z tvůrců seriálového remaku jeho filmu Od soumraku do úsvitu, plus taktéž si i zrežíroval jednu epizodu z druhé série Mandaloriana. Na další informace si budeme muset počkat.