A jéje. Rob Savage má nový horor. A opět ve stylu, ve kterém vynikl jeho dřívější snímek jménem Host. Nejnovější snímek vycházející režisérské hvězdy ponese název Dashcam, přičemž na krátký teaser trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na muzikantku jménem Annie, která s oblibou často livestreamuje. Jelikož jsou ale Spojené státy v pevném sevření pandemie koronaviru, rozhodne se z Los Angeles odletět do Velké Británie, aby mohla navštívit svého starého dobrého bracha Stretche, který býval součástí její kapely. Po shledání poté oba začnou pracovat jako rozvážeči jídla. Brzy toho ale začnou opravdu trpce litovat. 

Annie a Stretch totiž za záhadných okolností dostanou od jakéhosi cizince za úkol dovést na bezpečné místo postarší ženu jménem Angela. Tu údajně sleduje něco, co jí chce ublížit. Ochránit ji může jenom jakési vzdálené místo, na které musí oba přátelé starou ženu dovést. I přestože se to zdá jako hodně podezřelá a nebezpečná práce, Annie na ni nakonec kývne. Finanční odměně za její vykonání zkrátka nemohla říci ne. Annie a Stretche ale čeká ta nejhorší noc v jejich životech. Možná dokonce i noc poslední. Už velice brzy zjistí, že Angelu skutečně něco pronásleduje. A nebudou tomu schopni uniknout ani v jedoucím autě.

O režii se postaral výše zmíněný Rob Savage, který světu minulý rok nadělil vcelku povedený horor Host. Ten byl dokonce ve vědecké studii Science of Scare označen za nejděsivější horor roku. Na scénáři k Dashcam opět spolupracovali jeho parťáci Jed Shepherd a Gemma Hurley. V hlavních rolích se představí Annie HardyAngela Enahoro a Amar Chadha-Patel.

Oficiální premiéra je stanovená na 3. 6. 2022