Netflix se nedávno pochlubil oficiálním trailerem na slibně vyhlížející krimi thriller Reptile, který bude celovečerní prvotinou Granta Singera. Podívat se na něj můžete výše.

Hlavním hrdinou se stane drsný detektiv Nichols (Benicio Del Toro) z Nové Anglie, na kterého čeká obzvlášť náročný případ, jehož rozlousknutí by pro každého nezkušeného ochránce zákona byl hotovou noční můrou. Podle traileru se zdá, že došlo k vraždě jakési ženy. Podezřelých je ale hned několik, její kluk (Justin Timberlake), její kamarádka, její bývalý manžel a dokonce i jakýsi podivín, který má evidentně problém s drogami. Nichols se tak snaží vyřešit případ, kde nic není takové, jak se na první pohled zdá. 

Jak je ale z traileru zřejmé, ve filmu se nebude řešit pouze tajemná vražda ženy. Nichols se patrně bude muset potýkat se svými vlastními démony. A během hledání pachatele začne také bořit iluze o svém vlastním životě. Podle režiséra se každopádně máme těšit na napínavou podívanou s mnoha zvraty, která bude řádně nepředvídatelná.

Trailer rozhodně vypadá slibně, ale ještě uvidíme, jaké budou reakce na nadcházejícím filmovém festivalu v Torontu, na němž bude snímek premiérovat. O nějaký čas později pak zamíří přímo na Netflix. 

Grant Singer má za sebou řadu hudebních videoklipů, točil například pro umělce jako Lorde, The Weeknd a Troye Sivan. Jak již bylo řečeno, Reptile bude jeho celovečerním debutem, postaral se tak jak o režii, tak i o scénář, na němž ještě pracoval Benjamin Brewer (The Trust).

Dále se ve snímku objeví herci jako Frances Fisher, Alicia Silverstone, Michael Pitt, Matilda Anna Ingrid Lutz, Karl Glusman, Eric Bogosian, Domenick Lombardozzi a Owen Teague.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 6. 10. 2023.