Na rok 2021 je naplánován návrat Temného rytíře, respektive remake. Do křesla režiséra usedl Matt Reeves, který úzce spolupracuje s castingovým týmem, aby vybrali správné herce. Reeves se nemusí tolik ohlížet na rozpočet a je to znát. Potvrzeny v současné době jsou herci Robert Pattinson (Batman), Zoë Kravitz (Catwoman), Jeffrey Wright (komisař Gordon) a Paul Dano (The Riddler - Hádankář). Podle posledních informací se ve snímku mohou objevit i Andy Serkis a Colin Farrell.

Andy Serkis (Pán prstenů, Válka o planetu opic, Star Wars: Síla se probouzí) by měl ve filmu The Batman hrát Alfreda Pennywortha, věrného spolupracovníka Batmana, a Colin Farrell (Minority Report, Fantastická zvířata a kde je najít, Temný případ) má šanci stát se Pingwinem (Tučňákem).

Informace jsou v současné době neoficiální, jednání probíhají a my si musíme počkat na oficiální oznámení od společnosti Warner Bros. Jednání obou herců potvrzují stránky The Hollywood Reporter, Variety a The Wrap a brzy by mělo být jasno. Práce na scénáři totiž začínají koncem letošního roku nebo na začátku toho nadcházejícího.

Pokud máte strach, že Robert Pattinson roli Batmana nezvládne, tak se na ní pilně připravujeme. Vybral si trenéra Rigana Machada, jenž cvičil Keana Reevese pro film John Wick.

Premiéra filmu The Batman je naplánována na 25. června/júna 2021. Původně se počítalo, že si Batmana zahraje Ben Affleck.