Pokud vaše srdce prahne po nějaké napínavé survival podívané, možná byste mohli dát šanci thrilleru jménem Quicksand, který bude premiérovat za necelý měsíc. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Hlavními hrdiny se stávají dva američtí manželé, mezi kterými to v poslední době úplně neklape. Vlastně už se dá říct, že mají těsně před rozvodem. Společně se ale vydají na konferenci do Kolumbie, v níž následně také zavítají do místních deštných pralesů. V nich však budou muset být konstantně ve střehu, protože se rozhodně nejedná o nejbezpečnější místo na planetě. Když se ale vrátí k autu, aby mohli ujet před přicházející bouří, zastihne je nepříjemné překvapení v podobě muže, který je chce okrást. Po menší šarvátce, během níž prolítne vzduchem i několik kulek, oba manželé uniknout zpět do lesů. A bohužel velice rychle zjistí, proč je celé místo tak nebezpečné. 

Oba dva totiž následně uvíznou v tekutém písku, z něhož člověk sám opravdu jen tak nevyleze. Rázem tak pro oba začíná hrozivý boj o přežití, který jim budou komplikovat hadi, mravenci a dokonce i mrtvoly nebožáků, kteří v oné hrozivé pasti uvízli před nimi. Oba dva manželé vědí, že je zde se vší pravděpodobností nikdo nenajde, tudíž čekání na pomoc je zbytečné.

Budou proto muset najít způsob, jak se z této lapálie dostat na vlastní pěst. Trailer ale taktéž naznačuje, že dojde k určitým komplikacím i na místě, v němž měla zmíněná konference proběhnout. Kdo ví, pokud se z oné situace oba dva hrdinové dostanou, možná to i zachrání jejich manželství. 

O režii filmu se postaral Andres Beltran. Scénář zpracoval Matt Pitts, který psal pro slavné seriály jako Hranice nemožného (2008) a Westworld (2016). V hlavních rolích manželské dvojice se objeví Carolina Gaitàn a Allan Hawco.

V online distribuci by se měl snímek objevit 14. 7. 2023.