Americké studio Lionsgate přichází s oficiálním trailerem psychologického thrilleru s názvem Fear of Rain, kterého by se diváci měli dočkat v první polovině příštího roku. Snímek, jehož scénáře i režie se chopila Castille Landon, nahlédne pod povrch schizofrenie.

Sluchové halucinace, paranoia, bizarní bludy, zmatená řeč i mysl, a to vše ruku v ruce s rozsáhlou sociální a pracovní dysfunkcí – tak by se dala popsat osobnost Rain Burroughsové, hlavní protagonistky filmu, která se potýká s diagnostikovanou schizofrenií. Teenagerka z Tampy neustále bojuje s otázkou, zda to, co vidí a slyší, je realita nebo příznak její duševní nemoci.

Přečtěte si také: Sci-fi thriller Minor Premise právě vychází na VOD

Když se jí však v hlavě začnou přemítat rušivé obrazy z vedlejšího domu, nabyde přesvědčení, že halucinace mají určitou souvislost s realitou, a že sousedův dům ukrývá děsivé tajemství. Zatímco se ji rodiče snaží ujistit, že představy o únosu dítěte jsou jen pouhý výplod její bujné fantazie, objeví se okouzlující spolužák Caleb, v němž najde jistou oporu. Problém je v tom, že ani on však nemusí být skutečný.

Snímek Fear of Rain disponuje hororovou atmosférou, která pramení například z motivů krvavé sprchy, tajemného pronásledovatele či pohřbívání zaživa. Diváci budou moci proniknout do temných zákoutí jedné z nejznámějších duševních poruch zřejmě již 12. února 2021. V hlavních rolích se představí Madison Iseman, Israel Broussard nebo Katherine Heigl.