Vydání druhé série úspěšného seriálu, na motivy knih od Richarda K. Morgana Altered Carbon, se rychle blíží a již 27. února se dočkáme pokračování příběhu Takeshiho Kovacse, bývalého separatisty, kterému bylo dáno nové tělo, aby vyřešil vraždu jednoho boháče.

Děj se odehrává v daleké budoucnosti, kdy se lidské vědomí ukládá na malé disky, které se nachází v krční páteři a jsou napojeny na míchu. Z lidských těl se staly jen pouhé schránky. Lidé celý život vydělávají na nové tělo, aby mohli ke konci svých životů přenést své vědomí do mladšího, silnějšího těla.

Protagonista Takeshi se také dočká nového těla, které ztvární Anthony Mackie, jehož můžete znát jako Falcona z MCU. Bohužel se nevrátí žádné známé postavy, pouze umělá inteligence Poe a Quellcrist, čímž se potvrzuje, že se dočkáme hlubšího backstory hlavního hrdiny. Nevrátí se ale fanoušky oblíbená Kristin Ortega (Martha Higareda).

Na plnohodnotný trailer si nejspíše musíme pár dní ještě počkat. Zatím to vypadá, že se děj bude točit kolem druhé knihy s názvem Broken Angels.