Oblíbený animovaný seriál o městečku South Park a jeho obyvatelích je tu s námi již od roku 1997. Seriál ukazuje spoustu postav, hlavní je ale čtveřice kluků: Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman a Kenny McCormick.

Přečtěte si také: Zachráněný animák Batman: Caped Crusader zve do temných ulic Gothamu v prvním traileru

Jedním z populárních vtipů byla Kennyho smrt v každé epizodě, kterou si nikdo z obyvatel v dalším díle nepamatoval, protože Kenny se vždy objevil živ a zdráv. Později tvůrci v epizodě „Kenny Dies“ z roku 2001 Kennyho zabili napořád, protože jim prostě lezl na nervy. Nakonec se ale Kenny vrátil, jakoby se nic nestalo. Až v roce 2010 v epizode Coon vs. Coon and Friends jsme konečné zjistili, proč Kenny pořád umírá a vstává z mrtvých.

Kennyho rodiče totiž patří k uctívačům Cthulhu a proto je na něj uvalena kletba. Ta způsobuje, že vždy, když Kenny zemře, znovu se narodí a do rána zestárne do svého původního věku. Navíc se všem obyvatelům South parku vymažou vzpomínky, takže si jeho smrt nikdo nepamatuje. S výjimkou Cartmana, který má s Kennym zvláštní spojení. I když Kenny dnes již neumírá v každé epizodě, někdy to tvůrci z nostalgie udělají. Do dnešního dne tak Kenny zemřel více než sto krát.

TOP 5 momentů, kdy si South Park drsně utahoval z celebrit