Skoro před dvěma měsíci na Netflixu premiéroval očekávaný seriál Problém tří těles, adaptace slavné stejnojmenné knihy, kterou napsal čínský autor Liou Cch'-sin. Šlo ovšem o extrémně nákladnou produkci, každá z epizod stála zhruba 20 milionů dolarů. Tudíž bylo otázkou, zda se streamovacímu gigantovi, který se proslavil jako kat mnohých seriálových projektů, bude chtít v příběhu pokračovat.

A nyní zde máme odpověď. Problém tří těles se skutečně dočká další řady, opět na ni bude dohlížet showrunnerské trio David Benioff, D.B. Weiss a Alexander Woo, které napsalo předešlou sezónu. Bude se jednat o řadu finálovou? Toť otázkou, tvůrci se každopádně nechali slyšet, že chtějí celý příběh odvyprávět až do jeho velkolepého závěru. 

David Benioff minulý měsíc v rozhovoru pro Collider uvedl, že aby mohli celý příběh odvyprávět, budou potřebovat nejméně tři nebo čtyři sezóny. Netflix by měl každopádně podrobnější informace o chystaném pokračování série poskytnout o nějaký čas později. Hned několik známých serverů ale uvádí, že Netflix by seriálu skutečně mohl nadělit ještě další sezóny, ale raději si počkáme na nějaké další oznámení přímo od představitelů streamovací platformy.

Benioff a Weiss také prodloužili svou smlouvu s Netflixem o tvoření nového obsahu, v rámci čehož už také pracují na své další sérii nazvané Death by Lightning. 

V první řadě se nám představili herci jako Jovan Adepo, Jess Hong, Eiza González, Benedict Wong, Liam Cunningham, Marlo Kelly, Alex Sharp, Rosalind Chao, Zine Tseng, Saamer Usmani, John Bradley a další. Kdo další se k nim v další řadě přidá, zatím není známo.