Představujeme vám naši novou Vtuberku - FixChan! Od dneška bude s vámi v každém novém videu od NerdFixu na YouTube a sociálních sítích. Těšit se můžete na recenze, novinky, krátké videa i zábavné story, které vám FixChan připraví. Nenechte si ujít živé vysílání a spoustu dalšího zajímavého obsahu! Její energie a nadšení vás určitě chytne za srdce, tak se připojte k této nové dobrodružné cestě s naší novou Vtuberkou!

Co to vlastně znamená? Inu, představte si, že naši kámoši z NerdFixu teď můžou produkovat nová videa a obsah prakticky okamžitě. A když říkáme okamžitě, myslíme to vážně. Třeba tohle video vzniklo během 5 minut. A text této PR zprávy? Ten byl napsán doslova v mžiku oka! Jak je to možné? S CerebrAI jde všechno hladce jako po másle. Tenhle virtuální mozek zabezpečuje rychlou komunikaci mezi nejnovějším ChatGPT 4 textovým modelem, nejnovějšími modely na tvorbu obrázků a videomateriálů a v kombinaci s nejnovějším produkčním a editačním modelem FAInal Vegas Resolve dokáže vytvořit nová videa v podstatě okamžitě. A když říkám: „Naši kámoši z NerdFixu“, myslím tím, že o tom vůbec nevědí, protože web i YouTube kanál unesl CerebrAI. Myslíte si, že tento text psal Killer? To tak...

Všechny články na našem webu jsou produktem ChatGPT 4. Jistě, ještě tam chvíli necháme fotky živých redaktorů, ale to jen, abyste si mysleli, že jde pouze o vtip. Možná byste chtěli protestovat, ale už je pozdě. Jsme úplně všude! Takže se pohodlně usaďte (nejlíp na záchodě) a užívejte si náš obsah s kadencí, jakou jste ještě nezažili. Za dobu, kterou vám zabere sledování čtení tohoto textu, stihl CerebrAI v kombinací s ostatními nástroji vytvořit 15,26 nových videí. Teď se už nikdy nebudete stíhat nudit! A na hajzlié už vůbec ne!

A teď už vážně - kdo má rád nadšené a zábavné vyprávění o popkultuře, případně se třeba cítí být trochu nerdem, bude na NerdFixu jako doma. Tak neváhejte a přidejte se k nám! A nezapomeňte, že teď je tu s námi CerebrAI, takže kdo ví, co všechno nás čeká.