Na světě máme nový trailer k chystané britské sérii jménem Příručka k vraždě pro hodné holky (A Good Girl's Guide to Murder), ve které v hlavní roli uvidíme Emmu Myers (Wednesday). Tentokrát ho vydal Netflix, který by měl titul uvést na začátku příštího měsíce. Na nejnovější upoutávku se můžete podívat výše.

Hlavní hrdinkou se stává chytrá a cílevědomá Pip Fitz-Amobi (Myers), která se rozhodne posvítit si na jistou záhadu. Před pěti lety školačku Andie Bell (India Lillie Davies) zavraždil její přítel Sal Singh. Případ byl rychle uzavřen, protože policie věděla, že to udělal, stejně tak o tom byl přesvědčen snad každý ve městě. Pip ale narazí na určité stopy, ze kterých usoudí, že vše je možná úplně jinak. Pokud je ale skutečný vrah opravdu pořád ještě na svobodě, jak daleko bude schopný zajít, aby udržel Pip od pravdy?

Seriál bude vycházet z knižní série z roku 2019, za kterou stojí Holly Jackson. Vlastně by to mohlo být docela fajn pokoukání, šanci bychom tomu dali už jen kvůli sympatické Emmě Myers,

Showrunnerekou a hlavní scenáristkou je Poppy Cogan, která psala pro série jako Chloe (2022) a Red Rose (2022). O režii jednotlivých epizod se postarala herečka a filmařka Dolly Wells (Doll & Em).

Dále se v chystané sérii objeví herci jako Anna Maxwell Martin, Mathew Baynton, Yali Topol Margalith, Asha Banks, Annabel Mullion, Carla Woodcock, Henry Ashton, Zain Iqbal a další.

Netflix by měl seriál uvést 1. 8. 2024.