Sony nám letos nadělí ne jednu, ale hned tři hrané marvelovky. Madam Web už máme venku, ale z té se klube jeden z největších komiksových malérů, jaký nám zmíněné studio kdy nadělilo. Ještě se ale můžeme těšit jak na Lovce Kravena s Aaronem Taylorem-Johnsonem, tak i na třetího Venoma, ve kterém si Tom Hardy zopakuje roli Eddiho Brocka.

Server Variety nedávno oznámil, že k filmu se připojila další hvězda. Tou se stane herečka Clark Backo, která se objevila v seriálech jako Letterkenny (2016), Příběh služebnice (2017) a Podvrženec (2023), jenž vytvořila Kelly Marcel, scenáristka všech tří dílů Venoma. Zatím není známo, koho přesně si ve filmu vlastně zahraje, o malou roli se ale zřejmě jednat nebude. 

Co se zbytku obsazení týče, tak už nějaký ten pátek víme, že je na palubě Juno Temple (Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil) a Chiwetel Ejiofor (Láska nebeská, Potomci lidí), ovšem i nad jejich úlohami stále visí otazník.

Juno Temple by ale zřejmě měla ztvárnit primární ženskou roli, podle všeho by mělo jít o komiksovou postavu. Ejiofor zas možná ztvární amerického generála Orwella Taylora, který se v komiksech touží Venomovi pomstít za zabití jeho syna. To vše jsou ale zatím stále jen nepotvrzené zvěsti.

Snímek tentokrát natočila výše zmíněná Kelly Marcel, pro kterou bude film celovečerním režijním debutem. Pracovala také na scénáři k titulům jako Zachraňte pana Bankse (2013), Padesát odstínů šedi (2015) a Cruella (2021).

Do našich kin by měl snímek dorazit 7. 11. 2024.