Studio Paramount nám příští rok nadělí řádně temný thriller jménem Litttle Dixie, se kterým se ponoříme do nebezpečných vod zločinu. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Surová a nemilosrdná válka mezi kartelem a místním zkorumpovaným guvernérem trvá už příliš dlouho. A pokud ji někdo rychle nezastaví, může to mít katastrofální následky. Na scénu proto vstupuje Doc Alexander (Frank Grillo), bývalý člen speciálních sil, který je rozhodnutý dlouho trvající konflikt konečně zastavit. Doc se tak pokusí vyjednat příměří mezi zmíněným guvernérem Richardem Jeffsem (Eric Dane) a kartelovým šéfem Raphaelem Prado (Beau Knapp). Následně tak domluví setkání, na kterém snad bude ona ničivá válka konečně ukončena. Docův plán se však zhroutí poté, co guvernér Jeffs na místo tajně pošle policii, aby kartel zlikvidovala. A co hůř, Doc se posléze zapojí do následné přestřelky. 

Naděje na mír je tak v tahu. Ještě horší ale je, že Doc se nyní stal cílem nemilosrdného kartelu, který se domnívá, že Doc na něj záměrně ušil boudu. Raphael Prado se proto rozhodne jít nejenom po něm, ale i jeho rodině, respektive po jeho dceři jménem Litttle Dixie. Zoufalý Doc proto bude muset dát sbohem svým pacifistickým představám. Pro záchranu své dcerky je ochotný udělat absolutně cokoliv, klidně i znovu zabíjet.

Ovšem zdá se, že pokud bude ještě někdy chtít vidět Dixie živou, nic jiného mu zbývat nebude. Doc se tak vydává po stopách těch, kteří jsou za únos jeho dcery zodpovědní. A běda každému, kdo by se mu odvážil postavit do cesty. 

O scénář a režii se postaral John Swab, který už má s točením temněji laděných thrillerů určité zkušenosti. Je tak například zodpovědný za snímky jako Run with the Hunted, Ida Red a Body Brokers.

Dále se ve filmu objeví herci jako Annabeth Gish, Mercedes Mason, Peter Greene, Maurice Compte, Thomas Dekker a Luis Da Silva Jr.

Oficiální premiéra je stanovená na 3. 2. 2023.