O chystaném prequelu na legendární horor Přichází Satan! (1976) víme už pár let. A nyní se chystaný snímek, který ponese název První znamení: Přichází satan!, konečně pochlubil prvním oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Hlavní postavou se stává mladá Američanka jménem Margaret (Nell Tiger Free), která cestuje do Říma, aby se zde plně oddala víře v boha. To ještě ale netuší, že se stane svědkem strašlivých událostí, které ji přinutí svou víru zpochybnit. Následně odhalí hrůzostrašné spiknutí, jehož cílem je přivést na svět ztělesněné zlo. Trailer každopádně nevypadá vůbec špatně, je také poměrně osvěžující vidět upoutávku na horor, která své diváky nestraší jednou lekačkou za druhou. Tak snad i samotný film bude stát za zhlédnutí. 

O scénář a režii se postarala Arkasha Stevenson, která točila pro seriály jako Channel Zero (2016), Legion (2017) a Pomsta s chutí třešní (2021). Na scénáři spolu s ní pracovali také Tim Smith a Keith Thomas.

Dále se ve snímku objeví herci jako Bill Nighy, Ralph Ineson, Sônia Braga, Tawfeek Barhom, Andrea Arcangeli, Maria Caballero, Mia McGovern Zaini, Mario Opinato a další.

Oficiální premiéra je stanovená na 5. 4. 2024.