Rok 2022 nám nadělí nejenom další várku nadcházejících MCU filmů, ale i zbrusu nových seriálů. Jedním z nich je Secret Invasion, jenž se zaměří na tajuplnou rasu Skrullů, mimozemských bytostí, které už nějakou dobu infiltrují Zemi. Mezi hlavní postavy tak bude patřit nejenom Nick Fury v podání Samuela L. Jacksona, ale i skrullský generál Talos, jehož jsme už mohli vidět ve snímku Captain Marvel. I zde ho ztvárňuje herec Ben Mendelsohn. MCU rodina ale do svých řad přivítala další známou hereckou tvář. Tou je Emilia Clarke, která se nejvíce proslavila svou rolí Daenerys Targaryen z úspěšného HBO seriálu Hra o trůny. Zatím však není známo, jakou roli bude v Secret Invasion sehrávat. Už nyní se ale můžete podívat na sérii fotek ze samotného natáčení, které si můžete prohlédnout níže. 

Fotky pocházejí z natáčení, které momentálně probíhá v anglickém městě Leeds. Mnoho fanoušků se domnívá, že herečka by se mohla ujmout role postavy Abigail Brand, špionské polo-mimozemšťanky, která v původních komiksech Secret Invasion sehrávala jednu z primárních rolí. K Abigail se taktéž pojí i X-Meni, tudíž někteří fanoušci se domnívají, že samotný seriál by mohl být jakýmsi předběžným přivítáním mutantí rodiny do světa MCU. To všechno jsou však jen pouhé dohady, zatím není nic, co by nasvědčovalo tomu, že Emilia Clarke výše zmíněnou komiksovou postavu skutečně ztvární. Budeme se tak muset nechat překvapit. 

O režii celého seriálu se stará filmařské duo Thomas Bezucha a Ali Selim. Bezucha je například tvůrcem romantického dramatu Big Eden z roku 2000, Selim se zas podílel na tvorbě seriálů jako Manhunt, Myšlenky zločince a Kondor. Scénář si vzal na starost Kyle Bradstreet, jeden z hlavních scénáristů seriálu Mr. Robot. Premiéry bychom se měli dočkat někdy ke konci letošního roku.