Netflix přichází s dramatickým muzikálem Letní kemp (v originále A Week Away), jenž by měl svou povznášející atmosférou odreagovat celou rodinu. Snímek, ve kterém utrápený teenager zariskuje a odjede na letní tábor, kde se nečekaně zamiluje a nalezne kamarády, se nedávno představil v oficiálním traileru.

Will Hawkins (Kevin Quinn) je jeden z řady problémových mladíků, kteří se snaží utéct od své každodenní reality, jež je důkladně zachycena v záznamech od sociálky. Východisko ze své nelehké situace mu nabídne týden strávený v hudebním táboře. Vyhlídky však zprvu nevypadají nic moc, protože se mu spolužák před odjezdem zapomněl zmínit, že veškerá letní zábava probíhá v církevním duchu.

Přečtěte si také: Romantická komedie Asi se zblázním prolomí hranice stereotypu jedné noci

Záhy mu ale vedoucí (David Koechner) vysvětlí význam názvu tábora „Aweegaway“ signalizující, že některým účastníkům zbývá pouhých pár dnů plných zážitků, které mohou zásadním způsobem změnit jejich životy. Tehdy se Will setká s Avery (Bailee Madison), pohlednou dívkou, jež uvede osudový týden do pohybu. Ten je plný zpěvu, tance, romantiky a zase zpěvu.

Netflix sice získal streamovací práva na muzikál Letní kemp už v minulém roce, nyní však zřejmě nastala ta správná chvíle, aby se příběh s cílem pobavit diváka skrze zkoumání univerzálních témat rodiny, přátelství a lásky objevil na jeho seznamu. Tam přistane přesně 26. března 2021.