Netflix v nejnovějším traileru představuje nový španělský seriál Jaguar, ve kterém dojde na nebezpečný hon na nacisty ve Španělsku během šedesátých let. Hlavní hrdinkou bude Isabel Garrido (Blanca Suárez), mladá žena, která jako malá zažila na vlastní kůži hrůzy holocaustu v koncentračním táboře Mauthausen. Po válce se mnoho nacistů rozhodlo ukrýt ve Španělsku, včetně muže jménem Bachmann, který byl znám jako nejnebezpečnější muž Evropy, a který je zodpovědný za smrt Isabelininy rodiny. 

A právě toho se již dospělá Isabel rozhodne vypátrat, aby se mohla po právu pomstít. Brzy ale zjistí, že není jedinou osobou, která se na tuto nebezpečnou misi vydala. Ve Španělsku totiž existuje celá skupina agentů, která se zavázala, že veškeří ukrytí nacisté v jejich zemí musí dojít spravedlnosti. Isabel tak dostane své vlastní krycí jméno: Jaguar. Pro diváky u nás by to svým způsobem mohla být také o něco osobnější záležitost, protože právě v Mauthausenu skončilo i mnoho československých odbojářů, lidí podezřelých z atentátu na Heydricha, plus třeba i písničkář Karel Hašler. Takže Isabel se bude určitým způsobem mstít i za Československo. 

O režii seriálu se postarali Carlos Sedes a Jacobo Martínez. Podívat se na něj budeme moct od 22. 9. 2021 na Netflixu. Těšíte se?