Distribuční společnost Well Go USA nedávno zveřejnila oficiální trailer na australský horor Sting, jenž určitě mile potěší především diváky, kteří mají hrůzu z pavouků. Na upoutávku se můžete podívat výše.

Během jedné chladné a bouřlivé noci v New Yorku spadne z nebes ke zchátralému činžáku tajemný objekt. Vejce, ze kterého se vyklube malý pavouček. Tvora objeví Charlotte (že by odkaz na Šarlotinu pavučinku?), dvanáctiletá dívka, která je posedlá komiksy. A i přestože se její přízeň snaží získat její nevlastní otec Ethan (Ryan Corr), dívka se cítí osamělá. Pavouka, kterému dá jméno Sting, si proto nechává jako takového neobvyklého mazlíčka. Sting ale malinkým pavoučkem nezůstane. A jak začne stále více a více růst, jeho chuť po krvi se stane neukojitelnou. Na obyvatele domu tak čeká pěkně děsivá noc. 

O scénář a režii se postaral Kiah Roache-Turner, který už za sebou má hororové tituly jako Noc oživlých protinožců (2014), Nekrotronic (2018) a Wyrmwood: Apocalypse (2021).

Dále se ve snímku objeví herci jako Penelope Mitchell, Robyn Nevin, Noni Hazlehurst, Jermaine Fowler, Silvia Colloca, Rowland Holmes, Alcira Carpio a Danny Kim.

Do amerických kin se snímek dostane 12. 4. 2024, o premiéře u nás zatím nemáme informace.