Některé hororové série zkrátka asi nikdy nezemřou. Obzvlášť to platí pro ty, které vznikly v sedmdesátých letech. Letos jsme se dočkali dalšího dílu hororu Halloween, ve kterém se opět objevil hrozivý ikonický padouch Michael Myers. Není to však jediný hororový veterán, který se dočkal své novodobé verze. Brzy se totiž dočkáme i záporáka jménem Leatherface, který se zas stal maskotem pro filmovou sérii Texaský masakr motorovou pilou. První díl vyšel v roce 1974, přičemž v té době nahnal hrůzu milionům divákům po celém světě. Na jeho úspěch následně navázalo hned několik sequelů, prequelů a rebootů, ovšem onen unikátní děs originálu už napodobit příliš nedokázaly. Brzy ale dojde k dalšímu pokusu. Netflix totiž připravuje další díl, na jehož první obrázky se můžete podívat níže. 

I přestože nadcházející Masakr bude technicky devátým dílem z celé série, bude se jednat o přímé pokračování originálu z roku 1974, přičemž všechny ostatní filmy bude ignorovat. Něco podobného udělal i zmíněný Halloween. V roce 2018 vyšla verze, která zas přímo navazovala na první díl z roku 1978. Ona novodobá verze zaznamenala velký úspěch jak komerčně, tak i u kritiků, tudíž další pokračování na sebe nenechalo dlouho čekat. Kvůli úspěchu Halloweenu si tudíž tvůrci Texaského maskaru řekli, že by mohli zkusit něco podobného i u jejich hororové klasiky. O příběhu zatím moc nevíme, ale můžeme asi očekávat další bandu mladých nešťastníků, kteří se připletou pod nohy (a pilu) hrozivému Leatherfacovi. 

O režii novodobého pokračování se postará David Blue Garcia, který v roce 2018 debutoval se svým thrillerem Tejano. O scénář se zas postaral Chris Thomas Devlin. Hlavní hrdiny příběhu si zahrají herci Sarah Yarkin, Elsie Fisher, Nell Hudson a Jacob Latimore, které si můžete prohlédnout na výše uvedené fotce. A jelikož už jsou venku první obrázky, je rozhodně možné, že se v následujících týdnech dočkáme i prvního traileru. Premiéra je stanovená na 18. 2. 2022.