Zřejmě nejočekávanější DC podívanou letošního roku je pokračování povedeného Jokera s podtitulem Folie à deux, ve kterém se role klaunského prince Gothamu opět zhostí Joaquin Phoenix. Ve dvojce se k němu připojí i zpěvačka Lady Gaga, která zas ztvární novou hranou verzi psychiatričky Harley Quinn. A jelikož dvojka se zřejmě z podstatné části zaměří na jejich milostný vztah, režisér Todd Phillips se na Valentýna rozhodl s fanoušky podělit o nové fotky hlavního páru, které si můžete prohlédnout níže.

Režisér také odhalil, že úplně prvního traileru bychom se mohli dočkat už za pár měsíců, přesněji někdy během dubna. Do té doby se budeme muset obrnit trpělivostí. 

Samotný příběh by nás měl zavést zpět do ústavu Arkham, ve kterém se zavřený Arthur zřejmě s Harley seznámí. Podrobnější informace o ději zatím nemáme, pokračování by ale každopádně mělo být z určité části jakýmsi muzikálem. V porovnání s předešlým dílem je to vcelku nezvyklé a odvážné rozhodnutí, ale uvidíme, třeba nakonec bude fungovat.

Těšit se každopádně můžeme i na návrat Zazie Beetz, která opět ztvární Arthurovu sousedku Sophie Dumond. Dále hrají Brendan Gleeson, Catherine Keener, Harry Lawtey a Jacob Lofland. 

Todd Phillips se postaral jak o režii, tak i o scénář, na němž s ním opět pracoval Scott Silver (Fighter). Hudbu k filmu by si opět měla vzít na starost islandská skladatelka Hildur Guðnadóttir, která za soundtrack k prvnímu dílu získala Oscara.

V našich kinech se snímek objeví 3. 10. 2024.