Před týdnem se rozjelo natáčení druhého dílu slasher hororu Medvídek Pú: Krev a med, ve kterém se opět dočkáme krvavého řádění zvrácené verze slavného médi ze Stokorcového lesa. A už tu dokonce máme i první fotky, které si můžete prohlédnout níže.

Vrací se samozřejmě nejenom titulní medvídek, ale také Kryštůfek Robin, jehož odchod do světa dospělých udělal z jeho zvířecího kamarádíčka vraždící stvůru. Na jedné z fotek se také nachází nová bytost, která by mohla být dalším známým zvířátkem ze Stokorcového lesa. Že by šlo o Sovu? Ať už to je cokoliv, příliš přátelsky to rozhodně nevypadá. Podle tvůrců se ale Medvídek Pú a jeho přátelé tentokrát rozhodnou opustit svůj domov uprostřed lesů, aby mohli rozpoutat krvavý masakr ve městě Ashdown. 

Snímek měl sice opravdu bídné hodnocení, ale v kinech si vedl velice slušně. Celosvětově se mu podařilo utržit až 5,2 milionů dolarů (rozpočet byl pod 100 tisíc), tudíž rázem mělo pokračování otevřené dveře dokořán. Nejenže bude asi pětinásobně dražší, ale podle tvůrců i mnohem „větší a zlejší“.

Podle režiséra se tak můžeme těšit na novou podobu vraždících zvířátek, nové herce a hlavně mnohem větší počet mrtvých. K pokračování se přepojil i scenárista Matt Leslie, jehož na snímku zaujala především režisérova vize posouvání hranic filmové produkce a vytvoření spletitého a jedinečného příběhu, který dodá hloubku jednotlivým postavám.

,,Pracují tu na něčem speciálním. Na něčem, co diváky naprosto ohromí.“ 

O režii se opět stará Rhys Waterfield, který zpracoval scénář spolu s Lesliem.

Ve snímku se objeví herci jako Scott Chambers, Tallulah Evans, Simon Callow, Alec Newman, Peter DeSouza-Feighoney, Marcus Massey, Nicola Wright, Chrissie Wunna a Ash Tandon. Datum premiéry zatím známý není.