Už zítra dorazí do našich kin Úsměv 2, pokračování chváleného a komerčně úspěšného hororu od Parkera Finna, ve které bude strašlivá usměvavá kletba trápit novou hrdinku. Studio Paramount Pictures se proto rozhodlo vydat finální trailer, ten se především chlubí pozitivními reakcemi od novinářů a kritiků, kteří již měli možnost film zhlédnout. Podívat se na něj můžete výše.

Příběh pokračování se zaměří na světově proslulou pop-hvězdu Skye Riley (Scott), která se chystá vyrazit na nové turné. Následně ale začne čelit strašlivé kletbě, která má za několik dní skončit její smrtí. Stane se tak svědkem děsivých a nevysvětlitelných událostí, kvůli kterým bude nucena čelit své temné minulosti, aby mohla znovu získat kontrolu nad svým životem.

Padá chvála jako „zdaleka nejděsivější film roku“, tak snad se opravdu máme nač těšit. Všechny ty úsměvy opravdu jsou náležitě nechutné. 

O scénář a režii se opět postaral zmíněný Parker Finn, pro něhož byl první díl celovečerním debutem.

Dále se ve snímku objeví herci jako Kyle Gallner, Rosemarie DeWitt, Dylan Gelula, Peter Jacobson, Raúl Castillo, Miles Gutierrez-Riley a Daphne Zelle.

V kinech od 17. 10. 2024.