Když je člověk zcela paralyzovaný a při vědomí, cítí se také nepochybně extrémně zranitelně. Přesně to bude případ hlavní hrdinky v krátkometrážním snímku jménem Blink, který je nyní v plné délce dostupný na Youtubu. Pustit si ho můžete výše. Film je sice bez češtiny/slovenštiny, ale aspoň si na něm můžete potrénovat svůj poslech angličtiny.

Poté, co byla násilně vytlačena z okna, se Mary probudí v nemocnici téměř úplně paralyzovaná. S ostatními může komunikovat pouze svým mrkáním. Místní zdravotní sestru se tak snaží „přesvědčit“, že se ji snaží zabít zlověstná a nelidská entita. Ale když se kolem ní začnou dít podivné věci, uvědomí si, že už pro ni může být příliš pozdě.

Snímek vznikl pod dohledem studia Scream Gems, které se zaměřuje především na filmy hororového žánru, přičemž pomáhá mladým filmařům s tím, aby jejich projekty spatřily světlo světa. 

O scénář a režii se postaral Spenser Cohen, který se například podílel na tvorbě sci-fi snímku Extinction a katastrofickém velkofilmu Moonfall z letoška. Je taktéž jedním z hlavních scénáristů čtvrtého dílu The Expendables. Na scénáři filmu se taktéž podílela producentka Anna Halberg. V hlavních rolí se představují Alicia Coppola, Scot Nery a Sophie Thatcher.