Studio Gravitas Ventures nám nadělilo trailer na nový psychologický (a možná i duchařský) horor, který ponese název The Free Fall. Příběh bude vyprávět o mladé ženě jménem Sára (Andrea Londo), která je zatáhnuta zpět do násilnického vztahu poté, co se neúspěšně pokusí o sebevraždu. Celý děj tak nahlédne do Sářina zmatku kolem manipulativního a děsného soužití se svým přítelem Nickem (Shawn Ashmore). Jeho manipulace je ale natolik účinná a sofistikovaná, že Sára posléze začne pochybovat sama o sobě, přičemž začne ztrácet svou vlastní identitu. Výsledkem jsou hrozivé vize, které jsou jak z nočních můr. 

V rámci filmu se tak Sára patrně objeví na samém prahu šílenství. Ovšem u svého přítele samozřejmě žádnou oporu nenajde, spíše naopak. Ve stejný čas začne mezitím kolem domu slídit jakási tajemná a hrůzná bytost, která začne Sáru terorizovat. Jedná se skutečně o nebezpečný přízrak, který chce pohltit Sářinu duši? Nebo je to jen výplod její fantazie, případně i důkaz toho, že se už opravdu dočista zbláznila? Film má být každopádně nahlédnutím do života a mysli člověka, který se nachází v nějakém násilnickém vztahu, ze kterého nemůže jen tak uniknout. 

Pokud vám herec Shawn Ashmore přijde povědomý, tak to bude se vší pravděpodobností proto, že si ho pamatujete z původní hrané X-Men trilogie, kde ztvárnil mutanta Bobbyho Drakea (Icemana). Režii si vzal na starost Adam Stilwell, který v roce 2015 debutoval s hororem Travis. O scénář se zas postaral jeho kamarád Kent Harper. Kromě výše zmíněných se ve filmu dočkáme herců jako Michael Berry Jr., Elizabeth Cappuccino, Dominic Hoffman, Lorenzo Antonucci, Marc Senter a Nathaniel Peterson. Premiéra je stanovená na 14. 1. 2022.