Slasher horor Medvídek Pú: Krev a med (2023) sice určitě nevstoupí do historie jako jeden z nejlepších filmů všech dob, ale parádní tržby zajistily, že se k nám už letos dovalí pokračování. Na to lákají i nově vydané plakáty, které si můžete prohlédnout níže.

Kryštůfka Robina (Scott Chambers) však tentokrát nebudou terorizovat pouze jeho staří braši Medvídek Pú a Prasátko, ve druhém díle se k nim připojí i Sova a Tygr, kteří nepochybně také dychtí po lidské krvi. Všichni čtyři zvířecí zabijáci ze Stokorcového lesa se vydávají do městečka Ashdown, kde Kryštůfek přebývá. A jelikož jejich bývalý lidský kamarád vyzradil jejich existenci ostatním, hodlají se mu krutě pomstít. Jelikož první snímek utržil až 5,2 milionu dolarů (rozpočet činil jen 100 tisíc), pokračování si dovolilo být o něco dražší. Zda se mu to ale vyplatí, se necháme překvapit. 

O scénář a režii se opět postaral Rhys Waterfield, který dále chystá nadělit hororovou verzi Bambimu, Pinocchiovi a Petru Panovi.

V druhém díle zabijáckého Medvídka Pú se dále objeví herci jako Tallulah Evans, Ryan Oliva, Simon Callow, Alec Newman, Peter DeSouza-Feighoney, Marcus Massey, Nicola Wright, Chrissie Wunna a Ash Tandon.

Film by měl vyjít někdy během letoška.