Ke konci léta uvede studio The Avenue drsný western jménem Place of Bones, ve kterém v hlavní roli uvidíme Heather Graham (Z pekla). Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Příběh nás zavede do roku 1876 na odlehlý ranč, kde žije Pandora (Graham) se svou dcerou. Obě dvě ženy se mohou zdát být snadným cílem, ale Pandora brzy dokáže, že si s ní není radno zahrávat. Jednoho dne se na ranč dostane zraněný psanec hledající útočiště, který má v patách notoricky známého bankovního lupiče a celý jeho nemilosrdný gang bídáků a zločinců. Všichni zoufale touží získat zpět ukradené jmění, což je přivede právě k domovu Pandory a její dcery. Pro obě dvě ženy tak rázem začíná boj o přežití.

Asi se nebude jednat o podobně drsnou westernovou podívanou, kterou byl třeba snímek Kosti a skalp (2015) od S. Craiga Zahlera, ale na sobotní odpoledne by to možná mohlo být fajn.

O režii se postarala Audrey Cummings, který má za sebou tituly jako Berkshire County (2014) nebo She Never Died (2019). Scénář zpracoval Richard Taylor (Stingray).

Dále se ve snímku objeví herci jako Tom Hopper, Corin Nemec, Brielle Robillard, Donald Cerrone, Gattlin Griffith, Zachary Keller, Ray Abruzzo, David Lipper a Isabella Blake-Thomas.

Snímek dorazí na VOD 23. 8. 2024.