Novodobá verze Sebevražedného oddílu byla majestátní peckou nejen pro diváky, ale i pro vydavatelské studio Warner Bros. a DC. Není proto divu, že tvůrci chtějí na úspěch co nejdříve navázat. A samozřejmě se této role opět zhostil provokatér James Gunn, který stojí za scénářem i režií zmíněného anti-hrdinského hitu. Jednou z nejvýraznějších a nejvtipnějších postav filmu byl bezesporu nemilosrdný Soudce Dre-… ehm, tedy chci říct Peacemaker, kterého ztvárnil slavný wrestler John Cena. Ten se v poslední době s herectvím poměrně rozjel, přičemž se zdá, že si od toho voraz jen tak brzy nedá. Jeho Peacemaker se totiž stane hlavním hrdinou v připravovaném stejnojmenném seriálu, který dal svým fanouškům konečně první náhled. 

James Gunn na svém Twitteru zveřejnil fotku od Entertainment Tonight, na které konverzuje Peacemakerův tým. A jak se zdá, příliš jim do smíchu není. Zároveň jsme se také dočkali prvního náhledu na postavu jménem Vigilante, který bude našemu milovanému anti-hrdinovi dělat parťáka. O příběhu toho ještě moc nevíme, ale patrně půjde opět o nějakou naléhavou záchranu světa, na kterou Amanda Waller povolá právě Peacemakera. Z fotky je také patrné, že se vrací herci Steve Agee a Jennifer Holland, kteří si zopakují svoje role ze Sebevražedného oddílu. Nováčkem je herec Chukwudi Iwuji, který si zahraje žoldáka jménem Murn. Údajně by se mělo jednat o vůdce “hrdinské“ skupiny, kterou v seriálu uvidíme. 

James Gunn uvedl, že na seriálu začal pracovat už během postprodukce Sebevražedného oddílu. Zároveň také prohlásil, že byl vždy velkým milovníkem Kapitána Ameriky, přičemž Peacemaker by měla být jeho zvrácenější verze. V případě úspěchu první řady se prý vůbec nebrání natočení řady druhé. Tak teď už jenom doufat, že se seriál opravdu povede. Dočkat bychom se ho měli někdy během ledna roku 2022. Což už je skoro za dveřmi!